Status
dont ever give up. keep chasing your dreams. nothing is impossible. just believe in yourself & Allah. He certainly knows the best x
Aℓia Eyra
Tutorial Here
Disclaimer♠
Instagram: aliaeyra

 cupcake(s)
Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog. I hope you'll like my tutobies and this blog .You may leave your footprints at my cbox. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back :) Lots of love, Alia Eyra.

Instagram
Ask me♠

Tagboard♠


URL blog not email.
Dont be a faker pls.
No harsh words here okay?
Calendar♠

<

Followers♠

Trial PT3
Assalamualaikum


Ya Allah setelah sekian lama blog ni tidak terusik i dont even know why tergerak hati nak update hari ni. Baru lepas trial phew sangatlah lega tapi nak dapat result tu memang dup dap dup dap. Baru dapat result math and alhamdulillah 90 bersyukur sangat dah. Anyway dah ramai tanya macam mana nak buat calendar yang ka ka ka ka kawaii bak kata avril lavigne dekat sidebar lia ni. Meh nak ajar.

1. Copy kod kat bawah ni

<center><<embed height="240px" quality="high"
src="http://www.blogclock.cn/swf/S10016457fd08fa-a.swf"
type="application/x-shockwave-flash" width="180px"
wmode="transparent"></embed></embed><center><br>

2. Paste dekat mana sahaja anda mahu calendar itu ada haha mesti tau kan camne. (how to explain zz) okay i will update again bila ada free time okay tapi tak macam dulu la kekerapan dia (hamboi ayat engko)