Status
Thanks for passing by x
Aℓia Eyra
Tutorial Here
Disclaimer♠

 cupcake(s)
Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog. I hope you'll like my tutobies and this blog .You may leave your footprints at my cbox. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back! And pls put my link&name at the credit section if youve used my tutobies

Instagram
Ask me♠

Tagboard♠

URL blog not email.
Dont be a faker pls.
No harsh words here okay?
Calendar♠

<

Followers♠

two tutorials at one time!
Assalamualaikum



 'how to make the calendar just like u?'

 'how to make the status just like u?'



okay disebabkan simple je tutorial ni i'll share sebab kalau tuto tu complicated sangat i aint taking the risk sebab maybe coding lintang pukang nanti salah awak semua nangis saya tak sangg0p lmao gurau

1) Calendar



 Dashboard -> Template

Copy bawah ni:

<center><<embed height="240px" quality="high" src="http://www.blogclock.cn/swf/S10016457fd08fa-a.swf"
type="application/x-shockwave-flash" width="180px"
wmode="transparent"></embed></embed><center><br>

Paste anywhere you want it to be. Kalau nak ada bawah cbox tekan F3, find the word 'cbox' and then paste bawah tu. As simple as that :)

2) Status 


Dashboard -> Template

WAIT APA NI KORANG LIA DAH BUAT TUTO NI LOL NAH KLIK SINI nasib tak buat sekali lagi buat letih je waduh waduh moral of the story check dulu dekat tutobies sebelum request okay haha