Status
dont ever give up. keep chasing your dreams. nothing is impossible. just believe in yourself & Allah. He certainly knows the best x
Aℓia Eyra
Tutorial Here
Disclaimer♠
Instagram: aliaeyra_

 cupcake(s)
Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog. I hope you'll like my tutobies and this blog .You may leave your footprints at my cbox. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back :) Lots of love, Alia Eyra.

Instagram
Ask me♠

Help♠

p/s:This is a section where i help people promote their page. inbox me if you want me to promote yours too :)

Tagboard♠


URL blog not email.
Dont be a faker pls.
No harsh words here okay?
Calendar♠

<

Followers♠

Doodle comel for header (transparent)
Assalamualaikum :)

hai semua. hari ni lia rajinkan diri nak bagi freebies doodle comel untuk letak kat header korang. and fyi semua doodle kat bawah ni dah transparent. so senang lah. korang boleh guna kat mana mana korang suka. nak ambik? ambik je. lia cari penat penat dekat encik google tau haha.

cara nak guna: right click and tekan je save image as. lepastu dah boleh buka kat photoscape/photoshop korang


                              


okay tu je byee! :) gambar atas ni kebanyakannya size sama je. cuma lia yg kecikkan/besarkan sebab takut tak muat.