Status
dont ever give up. keep chasing your dreams. nothing is impossible. just believe in yourself & Allah. He certainly knows the best x
Aℓia Eyra
Tutorial Here
Disclaimer♠
Instagram: aliaeyra_

 cupcake(s)
Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog. I hope you'll like my tutobies and this blog .You may leave your footprints at my cbox. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back :) Lots of love, Alia Eyra.

Instagram
Ask me♠

Help♠

p/s:This is a section where i help people promote their page. inbox me if you want me to promote yours too :)

Tagboard♠


URL blog not email.
Dont be a faker pls.
No harsh words here okay?
Calendar♠

<

Followers♠

Cara pasang blockquote dalam blog
Assalamualaikum reader(s)


22 November 2012 
Hai hari ni Lia nak share cara untuk menggunakan 
blockquote. Bagi yang tak tau blockquote tu apa. Cuba tengok contoh kat bawah ni:

BLOCKQUOTE 

Tulah dia blockquote . Tapi setiap blog boleh reka blockquote yang berbeza . Blockquote Lia macam ni :

BLOCKQUOTE

Selepas Lia buat tutorial yang ini , ada pulak blogger tanye macam mana nak pasang blockquote tu .
 Cara dia macam ni : 


1. Dashboard >  New Post
2. Taip je macam biasa. Macam kat bawah ni



3. Lepas siap  tu korang highlight bahagian yang nak di-blockqoute tu. Macam step kat bawah ni



4. Publish Post

5. Cuba tengok ada tak blockquote. Kalau takde maybe ada something wrong dgn code 

blockquote korang. Kalau takde boleh tekan sini .




Credit: Kak Atiqah Jahidin :)